Project- en Management ondersteuning

Heb jij als (klein) MKB-ondernemer of online ondernemer extra ondersteuning nodig binnen je bedrijf? Ik help je graag verder.

business support by wilma

Zet mij in als jouw tijdelijke rechterhand en ik zet het strategisch plan om naar een operationeel actieplan en voer deze ook uit.​

De afgelopen 25 jaar heb ik met veel plezier gewerkt binnen marketing, communicatie, R&D, klantenservice en project-, office- en eventmanagement. Een echte allrounder dus! Daarnaast heb ik heb leiding gegeven aan kleine teams en ben ik lange tijd onderdeel geweest van een commercieel managementteam. Ook heb ik altijd nauw samengewerkt met (MKB) ondernemers en directieleden.

Op welke manier we samenwerken hangt helemaal af van jouw wensen en behoeftes. Kom je tijdelijk capaciteit te kort, ligt er een specifiek project dat moet worden opgepakt of ben je op zoek naar structurele ondersteuning voor X aantal uur per week? Alles is bespreekbaar. 

Meer weten? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken.

Dit kan ik voor jou betekenen

icoon wilma

Strategisch sparringpartner en klankbord

icoon wilma

Management ondersteuning

icoon wilma

Projectmanagement

icoon wilma

Marketing en Communicatie

icoon wilma

Processen en managen van informatie

icoon wilma

Coordinatie team

business support by wilma

Even in het kort mijn werkwijze

Vrijblijvend kennismakingsgesprek (online)

Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en kun jij aangeven waar de knelpunten zitten en waar je behoefte aan hebt. We bespreken hoe ik jou het beste kan helpen en waar de meeste urgentie ligt.

Offerte en voorstel samenwerking

Als het voor ons beiden goed voelt, zal ik een offerte opstellen. Na goedkeuring kunnen we aan de slag.

Uitvoering werkzaamheden

Voordat ik aan de slag ga, stemmen we uiteraard af hoe we met elkaar willen communiceren tijdens onze samenwerking, want heldere afspraken zijn de basis voor een goede samenwerking. In overleg kan ik op locatie komen, maar veel ondersteuning kan ik ook op afstand leveren. Als ik alle benodigde informatie heb, ga ik aan de slag en voer ik de opdracht uit zoals afgesproken.

Tarieven

Mijn uurtarief is 87, maar je kunt ook kiezen voor een voordelig maandpakket. Afhankelijk van de behoefte kan er een keuze worden gemaakt uit verschillende pakketten. Weet je nog niet precies hoeveel uren je ondersteuning nodig hebt? Geen probleem, je kunt altijd switchen, opschalen of afschalen.

Voor alle pakketten geldt:

Pakket XS

€1350

16 uur p/maand ondersteuning

Pakket S

€2700

32 uur p/maand ondersteuning

Pakket M

€3900

48 uur p/maand ondersteuning

Pakket L

€5100

64 uur p/maand ondersteuning

Pakket XL

€6300

80 uur p/maand ondersteuning

Project

 

Projectprijs op aanvraag

Dit zeggen anderen over mij

Contact opnemen

Neem via onderstaand formulier contact met mij op.

business support by wilma