Quickscan

Heb jij als coach of therapeut een passie voor holistische gezondheid, maar worstel je met het ondernemersaspect? Je bent niet de enige. Veel therapeuten en coaches ervaren dezelfde pijn: moeite met het krijgen van voldoende klanten, gebrek aan focus en structuur en het gevoel niet vooruit te komen. Via de Quickscan op maat krijg je inzicht, praktische tips en de inspiratie om je holistische praktijk verder te optimaliseren.

business-support-by-wilma-13

Of je nu worstelt met te weinig klanten, gebrek aan focus en structuur, een ellenlange to-do lijst, onzekerheid over je bedrijfsstrategie, of zelfs hoe je jouw eigen gezondheid en werk-privébalans kunt bewaken, deze Quickscan op maat, is er om jou te ondersteunen en weer een paar stappen verder te brengen.

De Quickscan is er om snel tot resultaten te komen. Na deze sessie heb jij:

Afstand nemen door een stap zijwaarts of achterwaarts te zetten kan ons helpen de juiste weg vooruit te ontdekken

Inge Geertzen

Jouw succesverhaal begint nu!

Bij Healthy You, Healthy Business geloven we in jouw potentieel en streven we naar jouw succes. In slechts 1 uur kunnen we samen jouw holistische praktijk naar nieuwe hoogten brengen.

Waarom nog wachten? Neem de volgende stap naar een meer succesvolle, gebalanceerde toekomst voor jou en je business. Klik op de knop hieronder om jouw Quickscan. Laten we samen jouw dromen realiseren, zelfs als je maar beperkte tijd hebt!

Ervaringen van andere HYHB-leden

Investering

€ 199,- exclusief 21% BTW.

Voorafgaand aan ons gesprek bereid ik me goed voor en na afloop ontvang je een samenvattend rapport. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Werkwijze

Na de betaling ontvang je binnen enkele minuten de orderbevestiging en de factuur. In die mail vind je tevens een link naar mijn agenda waar je direct een datum en tijdstip kunt plannen dat jou goed uitkomt. Voorafgaand aan onze afspraak stuur ik je nog een korte vragenlijst zodat ik me goed kan voorbereiden en we gericht het gesprek in gaan.

Hi, ik ben
Wilma

Vanuit eigen ervaring weet ik dat als het tijd is om dingen anders te gaan doen in je leven en je de signalen negeert, je uiteindelijk wel een  seintje van het universum krijgt om daar niet langer mee te wachten en nu in actie te komen.

Ik kreeg mijn seintje in de zomer van 2021 toen ik in het ziekenhuis belandde. Dit voorval dwong me om met mezelf aan de slag te gaan en bepaalde patronen te doorbreken. Het was geen makkelijke periode, maar uiteindelijk heeft het me veel gebracht en ben ik er beter uitgekomen.

Mijn boodschap hiermee aan jou:
Blijf alsjeblieft niet zelf aanmodderen als het binnen je bedrijf allemaal niet zo soepel loopt, je omzet achterblijft en jij je drie slagen in de rondte werkt. Straks is het te laat en lig jij op apegapen en gaat je bedrijf naar de knoppen. Dus negeer de signalen niet, kom in actie en laat je helpen zodat je met je bedrijf weer een stap vooruit kunt zetten.

Hoe ik jou kan helpen
De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt binnen marketing, communicatie, R&D, klantenservice, office-, event- en projectmanagement. Ik heb leiding gegeven aan kleine teams en ben lange tijd onderdeel geweest van een commercieel managementteam.

Ik heb o.a. gewerkt bij een Nederlands familiebedrijf dat hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkelt, produceert en verkoopt. En daarnaast kennis over voeding, beweging en leefstijl deelt via haar educatiepartner. Daar heb ik gezien dat veel therapeuten en coaches worstelen met het ondernemerschap. Ze zijn een kei binnen hun vakgebied, maar ondernemen, dat is een ander vak… Iets wat je niet op school leert, maar wel iets waar ik jou mee kan helpen.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?
Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Wilma

5165-1

Veelgestelde vragen

Uiteraard ben ik geen tovenaar die in één uur tijd de ultieme oplossing heeft voor jouw probleem. Maar gun jezelf een moment om je (belemmerende) gedachten, dromen, wensen of uitdagingen te spuien tegen een collega-ondernemer die met een frisse, pragmatische blik met je meedenkt, zodat jij weer een stap vooruit kunt zetten.

Twijfel je nog? Ik geef een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie.

€ 199,- ex. BTW voor één uur. Voorafgaand aan ons gesprek bereid ik me goed voor en na afloop ontvang je een samenvattend rapport. Dit zit ook allemaal in de prijs inbegrepen.

Sommige ondernemers vinden het fijn om op twee- of vier wekelijkse  basis met mij te  sparren en te klankborden. Heb jij hier ook interesse in, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Via de knop onderaan deze pagina kun je een Quickscan boeken.

Na de betaling ontvang je binnen enkele minuten de orderbevestiging en de factuur. In die mail vind je tevens een link naar mijn agenda waar je direct een datum en tijdstip kunt plannen dat jou goed uitkomt.

Voorafgaand aan onze afspraak stuur ik je nog een korte vragenlijst zodat ik me goed kan voorbereiden en we gericht het gesprek in gaan.

Ik heb altijd in de totale breedte van kleine en middelgrote organisaties gewerkt. De afgelopen 25 jaar heb ik binnen marketing, communicatie, R&D, klantenservice en project-, office- en eventmanagement gewerkt. Ik heb leiding gegeven aan kleine teams en ben lange tijd onderdeel geweest van een commercieel managementteam. Ook heb ik altijd nauw samengewerkt met ondernemers en directie, dus van dichtbij meegemaakt wat de ups & downs zijn als een bedrijf groeit. En ik ben zelf natuurlijk ook ondernemer, dus die ervaring neem ik ook mee.

Ik heb o.a. gewerkt bij een Nederlands familiebedrijf dat hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkelt, produceert en verkoopt. En daarnaast kennis over voeding, beweging en leefstijl deelt via haar educatiepartner. Ook heb ik bij een bedrijf gewerkt dat lichaamswerkers opleidt tot stoelmasseur.

Uiteraard! Zie hiervoor mijn privacyverklaring.

Stuur dan gerust een mail naar info@businesssupportbywilma.nl.