icoon wilma

Referenties

“Wilma maakt het verschil. Zij brengt mensen, projecten en agenda’s (weer) in beweging en zorgt voor vernieuwde slagkracht in organisaties.”

Wilma maakt het verschil. Loyale, zelfstartende en bevlogen professional die om zich heen kijkt en ziet waar werk blijft liggen. Zij brengt mensen, projecten en agenda’s (weer) in beweging en zorgt voor vernieuwde slagkracht in organisaties. Bij uitstek van toegevoegde waarde binnen bevlogen mensgerichte omgevingen met een verander agenda. Daar waar het tijdelijk met elkaar zoeken is naar een nieuwe balans en structuur.

Pieter

Pieter Kunst

Financieel & Algemeen management | Business Strategie | Mensen & Organisatie

“Wilma heeft van nature de gave ervoor te zorgen dat processen en meetings blijven stromen.”

Wilma heeft van nature de gave ervoor te zorgen dat processen en meetings blijven stromen. Hierdoor kan iedereen zich focussen op de inhoud. Waarbij er altijd overzicht is en de voortgang bewaakt en gechallenged wordt. Ik heb mogen ervaren hoe dit als team en voor een bedrijf van onschatbare waarde is; om met goede energie onderweg te zijn om je doelen te bereiken.

Cynthia Smeets

Cynthia Smeets

Experienced Marketing Manager in FMCG, Cosmetics & Supplements. Brand & Innovation Strategist and Customer Marketing specialist

“Ze weet van aanpakken, communiceert helder en geeft me nieuwe inzichten.”

Wilma helpt me mijn bedrijf te structureren en beter te plannen. Dat geeft rust en overzicht. Ze weet van aanpakken, communiceert helder en geeft me nieuwe inzichten. Ik ben heel blij met haar hulp!

louisette blikkenhorst

Louisette Blikkenhorst

Founder Ketogeen Instituut Nederland

“Wat een effectieve duizendpoot is Wilma.”

Wat een effectieve duizendpoot is Wilma. Altijd met veel enthousiasme aan de volgende uitdaging begonnen. En met energie, drive en in verbinding met het team weet je een mooi verschil te maken. Dank Wilma!

Hans Jungerhans

Hans Jungerhans

CFO on a mission to make sustainable impact on personal health

“Met veel passie en bevlogenheid trekt Wilma alle projecten vlot.”

Met veel passie en bevlogenheid trekt Wilma alle projecten vlot. Een professionele alleskunner waar het voor iedereen heel plezierig en succesvol mee samenwerken is.

Rik Bogaerds

Rik Bogaerds

Eigenaar Bonusan BV

“Bij Wilma geen wollige taal of ellenlange rapporten die niemand leest. Nee, zij gaat direct naar de essentie en geeft advies waar je écht iets aan hebt.”

Bij Wilma geen wollige taal of ellenlange rapporten die niemand leest. Nee, zij gaat direct naar de essentie en geeft advies waar je écht iets aan hebt. Ze heeft ons ontzettend fijn geholpen bij het concretiseren van ons bedrijfsproces en het bepalen van de specialisatie die we zoeken bij het uitbreiden van ons team. Inmiddels hebben we het juiste profiel gevonden en hebben we de hulp in huis om verder te groeien!

Darlene van der Zwan

Darlene van der Zwan

Co-owner & Digital Creative bij Absoloetlie